Grunduri

Anserglob - Progrund

Imagine: 
25,00 lei

Destinat pentru prelucrarea in prealabil a suprafatelor de joasa densitate si foarte absorbante, cum ar fi beton celular, caramida, gips carton, tencuiala. Este un strat izolant intermediar intre fundatie si tencuiala de finisaj (tencuiala, masa de spaclu, vopsea, adezivi pentru tapete, etc.) Se recomanda amestecarea inainte si in timpul de lucru. In functie de absorbtie de umiditate a suprafatei, poate fi amestecat cu apa pana la 50%. Consumul de materiale: in jur de 100- 150 gr/m2. Timpul de uscare: min. 4 ore la 20°C si max. 48 ore.

25,00 lei

Anserglob - Grund beton

Imagine: 
58,00 lei

Se utilizează pentru prelucrarea prealabilă a suprafeţelor dense, care nu absorb umezeală (suprafeţe din beton, tencuieli pe bază de ciment, plăci de marmură, elemente decorative din materiale artificiale, plăci din polistiren).

58,00 lei

Anserglob - Deepgrund

Imagine: 
29,00 lei

Se utilizează pentru prelucrarea prealabilă a suprafeţelor puternic absorbante (tencuială de ciment şi var, suprafeţe din beton uşor, piatră de var, blocuri de ciment cu zgură, cărămidă, gipscarton, tencuieli pe bază de gips, gleturi etc.)

29,00 lei

Anserglob - Maxigrund

Imagine: 
253,00 lei

Destinat pentru prelucrarea in prealabil a suprafatelor tratament pe baza de minerale si rezistente la umiditate. Este un strat intermediar intre tencuiala si fundatie. Se aplica cu trafaletul sau pensula. Se recomanda amestecarea inainte si in timpul de lucru. A nu se dizolva cu apa! Consumul de materiale: in jur de 250 - 350 gr/m2. Timpul de uscare: min. 24 ore la 20°C si 65% umiditate.

253,00 lei