Materiale decorative

Anserglob - Decortinc (bob-lângă-bob)

Imagine: 
319,00 lei

Destinata pentru finisaje decorative si structurale de interior si exterior, pe suprafete terminate (caramida, beton, tencuiala), ca un strat final al sistemelor de izolare termica a fatadelor, precum si pe suprafete de gips-carton, granulare de la 0,5 la 2,0 mm. Se recomanda de amestecat bine si de aplicat pe suprafata pregatita, tencuiala decorativaa se aplica uniform pe drisca de otel la un unghi de 60° de suprafata. Consumul de materiale: in functie de gradul de granularitate de la 1,6 la 2,8 kg/m2. Timp de uscare: 2 ore la o temperatura de 20° C.

319,00 lei

Panda - Struktura

Imagine: 
397,00 lei

Vopsea structurata universală pentru lucrări la exterior şi interior. Vopsea hidrofobă, rezistentă la acţiunea factorilor atmosferici, adeziune înaltă la toate suprafeţele minerale, este permeabilă la vaporii de apă, neinflamabilă, ecologic inofensivă şi nu conţine diluanţi, posibilitate de a căpăta o structură dorită Este o masă omogenă, care uşor se aplică şi nu fisurează după uscare.
Se utilizeaza pentru pentru lucrări decorative, la vopsirea suprafeţelor pe bază minerală : suprafeţe tencuite, beton , cărămizi, pietre şi alte.

397,00 lei

Panda - Last decor

Imagine: 
620,00 lei

Se utilizează pentru lucrări decorative, la vopsirea suprafeţelor pe bază minerală : suprafeţe tencuite, beton , cărămizi, pietre şi alte. Se aplică in incăperi cu nivel de umeditate ridicat, pe suprafeţe cu grad sporit de apariţie a sărurilor: pereţi frontali şi unghiulari, subsoluri şi demisoluri, camere de baie, bazine, saune ş.a. Capacitatea ei elastică, inlătură microfisurile, chiar dacă formarea lor au apărut in perioada expluatarii după aplicarea vopselei „PANDA lastdecor”.

620,00 lei