Livrare

Livrarea materialelor comandate pe site-ul nostru se face in conditii de maxima siguranta pe intreg teritoriul rep. Moldova !!!

Costul livrarii va constitui 100 lei pentru raza mun. Chisinau. Pentru suburbii costul livrarii va constitui 150 lei, iar pe intreg teritoriul rep. Moldova, costul livrarii se va calcula in dependenta de punctul de destinatie si va constitui 4 lei/km.

Livrare se va face pe parcursul a 3 ore de la confirmarea comenzii in mun. Chisinau si suburbii ,iar pe intreg teritoriul rep. Moldova, livrare se va face pe parcursul a 8 ore.

Termenul de livrare poate fi modificat in conditiile in care clientul solicita un anumit spectru de produse care necesita colorare sau alte momente care va influenta la retinerea comenzii.

Livrarea se efectueaza de la ora 9-00 pina la ora 21-00. Comanda facuta dupa ora 17-00 va fi livrata urmatoarea zi incepind cu ora 9-00. Comanda facuta dupa ora 17-00 in ziua de simbata si duminica, se va livra luni incepind cu ora 9-00,duminica fiind zi de odihna.

Livrarea se efectueaza pina la scara blocului si soferul nu participa la descarcare.