Grunduri

Supraten - Supraton

Imagine: 
25,00 lei

Gata de utilizare.
Pentru lucrari de interior si exterior.
DOMENIU SI MOD DE UTILIZARE
Se utilizeaza pentru amorsarea suprafetelor inainte de efectuarea lucrarilor de finisare: inainte si dupa chituire, inainte de acoperirea fatadelor cu termoizolanti (polistiren), inainte de vopsire. Se foloseste si ca dizolvant pentru vopselele "SNEJANA", “SMILE" si "ROMANITA".
Inainte de aplicare se amesteca.

25,00 lei

Supraten - Supraton extra

Imagine: 
31,00 lei

SUPRATON EXTRA — amorsă-grund universală pentru suprafeţe de origine minerală. Se foloseşte pentru prelucrarea prealabilă a suprafeţelor cu scopul îmbunătăţirii adeziunii şi întăririi suprafeţelor înainte de vopsire, tencuire, acoperire cu dale de finisare sau tencuieli decorative. Se foloseşte ca dizolvant pentru vopselele Eurostil, Eurostil Nova, Poiana Florilor, Relief, FleksoDecor etc.
Se mai utilizează pentru prelucrarea plăcilor de trotuar, a ţiglei, ardeziei şi a altor materiale de finisare de origine minerală. Amorsa-grund este gata de utilizare.
AVANTAJE:

31,00 lei

Supraten - BETOHGPUHT

Imagine: 
61,00 lei

Gata de utilizare.
Pentru lucrari de interior si exterior.
DOMENIUL DE UTILIZARE
Se utilizeaza pentru prelucrarea prealabila a suprafetelor dense, care nu absorb umezeala (suprafete din beton, tencuieli pe baza de ciment, placi de marmura, elemente decorative din materiale artificiale, placi din polistiren etc.)
ATENTIE!
Lucrarile se vor efectua la temperatura de la +5?C la +25?C.
CONSUMUL NORMAT
In functie de starea suprafetei, consumul pentru acoperirea intr-un strat constituie 0,15-0,27 kg/m?.
USCAREA
Timp de uscare - 24 ore.
DEPOZITAREA MATERIALULUI

61,00 lei

Supraten - Gleta Siliconata

Imagine: 
68,00 lei

GLETA SILICONATA — amorsă-grund cu cuarţ întărită cu siloxan. Se foloseşte pentru pregătirea suporturilor minerale: cărămidă, beton, beton celular, amestecuri uscate, plăci de gips-carton şi alte suprafeţe tencuite. Se utilizează, în mod obligatoriu, la pregătirea suprafeţelor pentru aplicarea vopselelor structurate FleksoDecor şi Relief, a mozaicului de marmură şi cuarţ, a tencuielii Tink Strukturat şi a altor tencuieli decorative. Amorsa-grund Gleta Siliconata trebuie nuanţată în culoarea materialului decorativ cu o precizie maximă posibilă.

68,00 lei

Supraten - TUFFUHGPUHT

Imagine: 
38,00 lei

DOMENIU DE UTILIZARE
Se utilizeaza pentru prelucrarea prealabila a suprafetelor puternic absorbante (tencuiala de ciment si var, suprafete din beton usor, piatra de var, blocuri de ciment cu zgura, caramida, gipscarton, tencuieli pe baza de ghips, gleturi etc.)
ATENTIE!
Lucrarile se vor efectua la temperatura de la +5?C la +25?C.
CONSUM NORMAT
0,08 - 0,1kg/ m?.
USCARE
Timpul de uscare - 3-4 ore.
DEPOZITARE
Se depoziteaza in ambalaj ermetic original, la temperatura de la +5?C la +25?C, in spatii uscate si ferite de razele solare.
TERMEN DE VALABILITATE - 12 luni.

38,00 lei

Supraten - Supraton Lux biocid

Imagine: 
30,00 lei

SUPRATON LUX biocid — amorsă-grund antimucegai cu pătrundere adâncă. Se utilizează pentru prelucrarea profilactică a suprafețelor minerale de spori de mucegai și fungi, precum și pentru îmbunătățirea capacității de aderență, fortificarea suprafețelor înainte de tencuire, chituire și vopsire în interiorul și exteriorul încăperilor (odăi locative, bucătării, băi,veceuri, băi publice, garaje, subsoluri etc.). Amorsa-grund este gata de utilizare.
AVANTAJE:
este o amorsă-grund antimucegai cu pătrundere adâncă, destinată pentru suprafețe minerale;

30,00 lei

Supraten - Supraton Akwa

Imagine: 
35,00 lei

SUPRATON AKWA — se utilizează pentru amorsarea suprafețelor în camerele copiilor, camerele de locuit, în grădinițe, școli, instituții medicale și altele, înainte de aplicarea vopselei Baby Smile. Se folosește ca dizolvant pentru vopseaua Baby Smile. Amorsa-grund este gata de utilizare.
AVANTAJE:
amorsa-grund este certificată de CNSP (Centrul Național de Sănătate Publică) pentru utilizare în camerele copiilor, în grădiniţe, școli, spitale și alte instituții medicale și pentru copii;
hipoalergică;
îmbunătățește adeziunea și întărește suprafețele;

35,00 lei

Supraten - Supraton hidrofob

Imagine: 
50,00 lei

Предназначена для обработки поверхностей с целью придания им водоотталкивающих (гидрофобных) свойств. Применяется для обработки кирпича, котельца, декоративного камня, оштукатуренной и бетонной поверхности, тротуарной плитки, черепицы, шифера и других минеральных материалов.
Для внутренних и наружных работ.
СВОЙСТВА
Придает покрываемым поверхностям гидрофобные свойства (отталкивает воду); защищает от проникновения влаги, размораживания; препятствует загрязнению обработанных поверхностей; увеличивает срок службы материалов.
Готова к применению.
Норма рассхода: 0,1-0,5 кг/м²

50,00 lei

Supraten - Grunt

Imagine: 
43,00 lei

DOMENIU DE UTILIZARE
Se utilizeaza pentru acoperirea oricaror suprafete de origine minerala, neprevazute pentru spalare intensiva: beton, tencuieli din ipsos sau ciment, placi din ipsos, caramida, gips-carton si altele.
Suprafetele poroase (celulare), intens absorbante, se prelucreaza cu amorsa-grund “SUPRATON - EXTRA”.
Aplicarea vopselei “GRUNT”, micsoreaza considerabil consumul vopselei de acoperire (minim 30%) in etapele urmatoare. Uniformizeaza (niveleaza) diferentele in factura si culoarea de baza.
ATENTIE!
Lucrarile se vor executa la temperatura de la +5?C la +25?C.
CONSUM NORMAT

43,00 lei

Supraten - Ghidroizol

Imagine: 
77,00 lei

Gata de utilizare. Pentru lucrari de interior si exterior.
DOMENIU DE UTILIZARE A MATERIALULUI
Se utilizeaza pentru hidroizolarea peretilor subterani, a fundatiilor, balcoanelor, copertinelor, a locurilor de contact cu constructiile de acoperire si a altor constructii; precum si pentru hidroizolarea locurilor greu accesibile (imbinarile caselor din panouri mari s.a.); hidroizolarea camerelor de baie, a suprapunerilor dintre etaje, a peretilor frontali si unghiulari, a bailor, saunelor si a altor incaperi cu nivel ridicat de umiditate.
ATENTIE!

77,00 lei

Supraten - Modmet

Imagine: 
30,00 lei

Используется для удаления ржавчины при подготовке металлических поверхностей к грунтованию и покраске. Может применяться для очистки стен, полов, разного рода строительных плит.
Для внутренних и наружных работ.
СВОЙСТВА
Быстрое удаление ржавчины; быстрое высыхание; стойкость обработанных поверхностей к коррозии. Подходит для тщательной очистки загрязненных поверхностей.
Готова к применению.
Норма рассхода: 0,07-0,1 кг/м²
Состав: Акрилатная водоэмульсия, ингибитор коррозии, аддит
Область применения: для металических поверхностей

30,00 lei