Adezivi polimerici | Liderconstruct.md

Adezivi polimerici

Supraten - Supra T

Imagine: 
33,00 lei

SUPRA-T — adeziv pentru toate tipurile de tapete la lucrări de interior. Este destinat pentru lipirea tapetelor din vinil, flizelin şi a altor tipuri de tapete grele şi uşoare, pe suprafeţe tencuite, din beton sau lemn, pe plăci de gips-carton, precum şi pentru amorsarea prealabilă a suprafeţei de lucru.
AVANTAJE:
previne formarea mucegaiului;
nu formează cocoloaşe;
nu lasă pete;
se aplică uşor.
Tip: Adeziv pentru tapete
Domeniul de utilizare: Pentru lucrari de interior
Ingrediente: Praf dispersiv din polimeri macromoleculari naturali şi sintetici

33,00 lei

Supraten - Supra universal

Imagine: 
98,00 lei

SUPRA UNIVERSAL — adeziv universal pentru lucrări la interior şi exterior. Se utilizează la încleierea lemnului, a hârtiei, a tapetelor din fibră de sticlă de toate tipurile, a plăcilor din lemn presat (PFL, PAL), carton presat, a linoleumului şi a covoarelor pentru acoperirea pardoselilor.
Este un modificator excelent al mortarului din ipsos şi ciment, fapt ce le conferă o înaltă rigiditate, adeziune şi rezistenţă la umezeală. De asemenea, se utilizează și pentru încleierea etichetelor pe ambalaje din sticlă.
AVANTAJE:
rezistenţă la apă şi la îngheţ;
adeziune foarte înaltă.

98,00 lei

Supraten - Bagheta

Imagine: 
44,00 lei

BAGHETA — adeziv universal pentru montaj la lucrări de interior şi exterior. Este destinat pentru încleierea diferitelor elemente decorative din ceramică, PVC, lemn, plută, poliuretan, polistiren pe suprafeţe minerale, lemnoase ş.a.
Se poate nuanța cu vopsea concentrată Coler prin amestecare manuală cu malaxorul de turație mică sau cu ajutorul sistemului de nuanțare computerizat SupratenColor.
AVANTAJE:
grad înalt de aderenţă;
timp de fixare maximum 5 s;
econom în întrebuinţare;
nu conţine solvenţi.
Tip: Adeziv universal

44,00 lei