Casa Mare - Autoplan

110,00 lei

Caracteristici
Aderenţă bună; plasticitate; rezistenţă la acţiunea apei; permiabilitate la vapori; rezistenţă la îngheţ-dezgheţ; ecologic pur; econom.
Domeniul de utilizare
Amestecul uscat se foloseşte ca mortar autonivelant pentru obţinerea suprafeţelor plane orizontale înaintea lucrărilor de finisare a pardoselelor.Se permite efectuarea lucrărilor în încăperi uscate, umede, terase şi bazine.
Pregătirea suprafeţei
Suprafaţa trebuie să fie uscată şi trainică, fără stratificări şi eroziuni; curăţată de praf, impurităţi şi substanţe antiaderente (grăsimi, uleiuri) şi după necesitate prelucrată cu grund.
Prepararea
Într-un vas special curat cu 10,0 litri de apă curată (pentru 25 kg.) amestecul se presoară uniform pe toată suprafaţa amestecînd-ul permanent (preferabil cu ajutorul unui rotator cu paleţi) pînă se ajunge la o pastă omogenă. În caz de necesitate se adaugă apă pentru corectarea consistenţei. După o pauză de 5-10 min conţinutul se amestecă din nou şi este pregătit pentru utilizare.
Modul de utilizare
Conţinutul obţinut se întinde sub greutatea proprie obţinîndu-se o acoperire uniformă, fără stratificări. Suprafaţa acoperită la o folosire nu ar trebui să depăşească 20-25 m². Pentru a obţine rezultatul scontat ar trebui să folosim instrumente specifice: bocani cu bază dinţată, greblă şi tăvălug cu ace. Pentru asigurarea calităţii la suprafeţe mari se folosesc cremalierele.
Consumul materialului

Depinde de suprafaţă şi de grosimea stratului. Se utilizează circa 1,6 kg/m² la grosimea de 1 mm.
Se păstrează în încăperi uscate, în saci nedeterioraţi pe paleţi din lemn.
Termen de valabilitate – 12 luni.

Preţ: 110,00 lei